section-71f78b5
http://kecskemetiautosiskola.hu/wp-content/uploads/2024/02/car-111812_1920-1000x1000.jpg
  1. B kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, melynek megengedett legnagyobb együttes össztömege meghaladja a 3500 kg-ot.

276.200Ft

Jelentkezés feltételei

  • Kitöltött jelentkezési lap

  • Személyi igazolvány

  • Lakcímkártya

  • életkori előírás: 17,5 év

  • orvosi alkalmassági vélemény (háziorvos)

Jelentkezem
section-ca8416e

Tanfolyamra az vehető fel, aki a 18. éves életkort betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb,
B kategóriára, érvényes nem kezdő vezetői engedéllyel rendelkezik, írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel.

Elméleti vizsgára az bocsátható, aki a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte, és az első vizsgaidőpontig az adott tanfolyam megkezdésétől számított kevesebb, mint 9 hónap telt el 18 éves, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb B kategóriára érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, 1. Egészségügyi csoportban egészségileg alkalmas. (13/1992. (VI. 26.) NM rendelet) az alapfokú iskolai végzettség meglétéről a jelentkezési lapon nyilatkozik

Amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított 12 hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgáit, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.
A sikeres KRESZ vizsga 2 évig érvényes.

Forgalmi gyakorlati vizsgára az bocsátható, aki sikeres elméleti, Bü, és  rutin vizsgát tett, legalább 18 éves, a kötelező gyakorlati főoktatási órákat igazoltan teljesítette, megfelel a közlekedési biztonsági feltételeknek, továbbá
a vizsga időpontjában is megfelel a tanfolyamra való felvételre előírt többi feltételnek. (ekkor is rendelkezik 1-es csoportú orvosi alkalmassági véleménnyel, és rendelkezik B kategóriára érvényes vezetői engedéllyel)

section-ccec006

Miért tanulj nálunk?

3 év alatt több, sok ezer diák vizsgázott sikeresen és szerzett piacképes szakmát.

02

Vezetési alapismeretek

Amikor valaki először kezdi el vezetést, akkor minden nehéznek tűnik. De ne aggódj, mi segítünk.

03

Közúti vizsga előkészítése

„Gyakorlat teszi a mestert!” Tudjuk, hogy hallott már ilyet, de ez különösen igaz a vezetésre.