section-71f78b5
http://kecskemetiautosiskola.hu/wp-content/uploads/2024/02/beautiful-woman-showing-keys-car-medium-shot-1000x1500.jpg
  1. A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amely a vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű,

  2. Az 1-es pont szerinti gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó (könnyű) pótkocsiból álló járműszerelvény. E járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege legfeljebb 4250 kg,

  3. Az 1-es pont szerinti gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó (nehéz) pótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vontató jármű saját tömegét. E járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege legfeljebb 3500 kg.

339.000Ft

285.000Ft

(csak a Szakképzési Centrum tanulók részére)

Jelentkezés feltételei

  • Kitöltött jelentkezési lap

  • Személyi igazolvány

  • Lakcímkártya

  • életkori előírás: 16,5 év

  • orvosi alkalmassági vélemény (háziorvos)

Jelentkezem
section-ca8416e

Tanfolyamra az vehető fel, aki a 17.  életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb, írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011. (XII. 28.) Korm. Rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel.

Elméleti vizsgára az bocsátható, aki a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte, és az első vizsgaidőpontig az adott tanfolyam megkezdésétől számított kevesebb, mint 9 hónap telt el, 17 éves, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb, 1. egészségügyi csoportban egészségileg alkalmas. (13/1992. (VI. 26.) NM rendelet) az erről szóló orvosi alkalmassági vélemény eredeti példányát irodánkban kell bemutatni, az alapfokú iskolai végzettség meglétéről a jelentkezési lapon nyilatkozik, amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított 12 hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgáját, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.

A sikeres KRESZ vizsga 2 évig érvényes!

Forgalmi gyakorlati vizsgára az bocsátható, aki legalább 17 éves, érvényes és sikeres elméleti vizsgával rendelkezik, a 24/2005. (IV.21.) GKM rendeletben meghatározott kötelező gyakorlati óraszámokat és menettávolságokat igazoltan teljesítette, (29 óra és 580 km), a vizsga időpontjában is megfelel az előírt közlekedésbiztonsági és egészségügyi feltételnek.

section-ccec006

Miért tanulj nálunk?

3 év alatt több, sok ezer diák vizsgázott sikeresen és szerzett piacképes szakmát.

02

Vezetési alapismeretek

Amikor valaki először kezdi el vezetést, akkor minden nehéznek tűnik. De ne aggódj, mi segítünk.

03

Közúti vizsga előkészítése

„Gyakorlat teszi a mestert!” Tudjuk, hogy hallott már ilyet, de ez különösen igaz a vezetésre.