section-71f78b5
http://kecskemetiautosiskola.hu/wp-content/uploads/2024/05/A1-scaled-e1714591296245-1000x1000.jpg

Segédmotoros kerékpárok (robogók), azaz kétkerekű segédmotoros kerékpárok vagy háromkerekű segédmotoros kerékpárok, amelyek legnagyobb tervezési sebessége 45 km/h (kivéve azokat, amelyek legnagyobb tervezési sebessége 25 km/h-nál kisebb vagy azzal megegyezik), és hengerűrtartalma nem nagyobb 50 cm3-nél a belsőégésű motorok esetében, vagy folyamatosan leadott legnagyobb névleges teljesítménye nem több 4 kW-nál elektromos motor esetében.

205.500Ft

Jelentkezés feltételei

  • Kitöltött jelentkezési lap

  • Személyi igazolvány

  • Lakcímkártya

Jelentkezem
section-ca8416e

Tanfolyamra az vehető fel, aki a 16. éves életkort betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb, írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel.

Elméleti vizsgára az bocsátható, aki a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte, és az első vizsgaidőpontig az adott tanfolyam megkezdésétől számított kevesebb, mint 9 hónap telt el, 16 éves kort betöltöttel, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb, 1. Egészségügyi csoportban egészségileg alkalmas. (13/1992. (VI. 26.) NM rendelet) az erről szóló orvosi alkalmassági vélemény eredeti példányát irodánkban kell bemutatni. Erről fénymásolatot készítünk, melyet hitelesítve átadunk a közlekedési felügyelőségnek. (Bármely nemzetközi kategóriára érvényes vezetői engedéllyel nem szükséges a külön orvosi alkalmassági vélemény.)
Az alapfokú iskolai végzettség meglétéről a jelentkezési lapon nyilatkozik.

Amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított 12 hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgáját, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.

A sikeres KRESZ vizsga 2 évig érvényes.

Forgalmi gyakorlati vizsgára az bocsátható, aki a 16. életévét betöltötte, érvényes és sikeres elméleti vizsgával rendelkezik, a 24/2005. (IV.21.) GKM rendeletben meghatározott kötelező gyakorlati óraszámokat és menettávolságokat igazoltan teljesítette, a vizsga időpontjában is megfelel az előírt közlekedésbiztonsági és egészségügyi  feltételnek.

section-ccec006

Miért tanulj nálunk?

3 év alatt több, sok ezer diák vizsgázott sikeresen és szerzett piacképes szakmát.

02

Vezetési alapismeretek

Amikor valaki először kezdi el vezetést, akkor minden nehéznek tűnik. De ne aggódj, mi segítünk.

03

Közúti vizsga előkészítése

"Gyakorlat teszi a mestert!" Tudjuk, hogy hallottál már ilyet, de ez különösen igaz a vezetésre.