section-71f78b5
http://kecskemetiautosiskola.hu/wp-content/uploads/2024/02/side-view-man-car-delivering-package-1000x1500.jpg
  1. Olyan Gépkocsi vezetésre jogosít, amely nem a D1 vagy D kategóriába tartozó, 3500 kg-ot meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű, és a vezetőn kívül legfeljebb nyolc utas szállítására tervezett és gyártott gépjármű, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény.

387.200Ft

Jelentkezés feltételei

  • Kitöltött jelentkezési lap

  • Személyi igazolvány

  • Lakcímkártya

  • életkori előírás: 21 év

  • orvosi alkalmassági vizsgálat (háziorvos, üzemorvos)

  • "B" kategóriájú jogosítvány 2 cs. Orvosi

Jelentkezem
section-ca8416e

Tanfolyamra az vehető fel, aki a 18. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb,
B kategóriára, érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, vagy C1 alkategóriára 2 évnél nem régebben szerzett érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik. (Ebben az esetben a jelentkező mentesül az elméleti tanfolyam és elméleti vizsgák alól, írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel.

Elméleti vizsgára az bocsátható, aki a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte, és az első vizsgaidőpontig az adott tanfolyam megkezdésétől számított kevesebb, mint 9 hónap telt el, 18 éves, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb, B kategóriára érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, 2. Egészségügyi csoportban egészségileg alkalmas. (13/1992. (VI. 26.) NM rendelet) az erről szóló orvosi alkalmassági vélemény eredeti példányát irodánkban kell bemutatni, az alapfokú iskolai végzettség meglétéről a jelentkezési lapon nyilatkozik,
amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított 12 hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgáját, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.

A sikeres KRESZ vizsga 2 évig érvényes.

Bü. és Rutin  gyakorlati vizsgára az bocsátható,  aki sikeres elméleti vizsgát tett az összes elméleti vizsgatárgyból,
A vizsgatárgyhoz előírt oktatáson részt vett, 18. életévét betöltötte, megfelel a közlekedési biztonsági feltételeknek, továbbá a vizsga időpontjában is megfelel a tanfolyamra való felvételre előírt többi feltételnek. (ekkor is rendelkezik 2-es csoportú orvosi alkalmassági véleménnyel, és rendelkezik B kategóriára érvényes vezetői engedéllyel).

Forgalmi gyakorlati vizsgára az bocsátható, aki sikeres elméleti, Bü, és  rutin vizsgát tett, 18. életévét betöltötte, a kötelező gyakorlati főoktatási órákat igazoltan teljesítette, megfelel a közlekedési biztonsági feltételeknek, továbbá
A vizsga időpontjában is megfelel a tanfolyamra való felvételre előírt többi feltételnek. (Ekkor is rendelkezik 2-es csoportú orvosi alkalmassági véleménnyel, és rendelkezik B kategóriára érvényes vezetői engedéllyel.)

section-ccec006

Miért tanulj nálunk?

3 év alatt több, sok ezer diák vizsgázott sikeresen és szerzett piacképes szakmát.

02

Vezetési alapismeretek

Amikor valaki először kezdi el vezetést, akkor minden nehéznek tűnik. De ne aggódj, mi segítünk.

03

Közúti vizsga előkészítése

„Gyakorlat teszi a mestert!” Tudjuk, hogy hallott már ilyet, de ez különösen igaz a vezetésre.